60 dkg sertésmáj
15 dkg vöröshagyma
15 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom
1 tk majoranna
só
őrölt bors
1 tk csípős pirospaprika
1 ek zsír
A májat, a tisztított hagymát és a paprikát csíkokra, a paradicsomot cikkekre vágjuk. Kevés forró zsíron folyton keverve 6-8 perc alatt hirtelen megsütjük a májat, majd a serpenyőből kivesszük. Ugyanebben a zsírban megpirítjuk a hagymát, beletesszük a zöldpaprikát, sóval, borssal, majorannával ízesítve puhára pároljuk. Pirospaprikával megszórjuk és hozzáforraljuk a paradicsomot. Közvetlenül a tálalás előtt a májjal együtt felforrósítjuk.
Szia! Gratulálunk, ma tied a nap receptje a Gasztro Miner Facebook-oldalán: www.facebook.com/gasztro.
VálaszTörlés