Az úgy volt, hogy valami újat akartam kitalálni. Így jött az ötlet erre a kajára.
A csirkét szeletelem, sózom, borsozom, vagy speckó fűszerrel (gyros) bolondítom. Állni hagyom, majd elősütöm. Közben a tepsibe bacont teszek, a krumplit meghámozom, és vékonyan felkarikázom, majd a baconre teszem (általában úgy, hogy kicsit fedje egymást). A krumplisort megsózom. Alufóliával lefedem, és elkezdem sütni. Mikor már háromnegyedkész a krumpli, akkor rákerül az elősütött husi, rá paradicsomkarika, arra meg mozzarella. Újra vissza az alufólia, és a sütés vége előtt fólia nélkül kicsit hagyom megsülni a tetejét.
A csirkét szeletelem, sózom, borsozom, vagy speckó fűszerrel (gyros) bolondítom. Állni hagyom, majd elősütöm. Közben a tepsibe bacont teszek, a krumplit meghámozom, és vékonyan felkarikázom, majd a baconre teszem (általában úgy, hogy kicsit fedje egymást). A krumplisort megsózom. Alufóliával lefedem, és elkezdem sütni. Mikor már háromnegyedkész a krumpli, akkor rákerül az elősütött husi, rá paradicsomkarika, arra meg mozzarella. Újra vissza az alufólia, és a sütés vége előtt fólia nélkül kicsit hagyom megsülni a tetejét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése