Fotók recept nélkül

2011. május 21., szombat

Lazac fűszeres krumplival és epermousse

A Mackó-szülinap második felvonása.

A lazacot sóztam-borsoztam, kis vajon szép aranybarnára sütöttem. A fűszeres krumplit így csináltam: Recept

Az epermousse-hoz egy tábla fehér csokit felolvasztottam, majd belekevertem három tojás sárgáját. Kb. fél kiló epret megmostam, és botmixerrel kicsit aprítottam (nem teljesen, hogy eperdarabok is maradjanak benne). Egy Hulala kis dobozos tejszínt felvertem, illetve a három tojás fehérjét is kemény habbá vertem. Az egészet összekevertem, majd behűtöttem. Tejszínhabbal, eperdarabokkal, citromfűlevéllel és csokibogyóval díszítettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...